Σάββατο 2 Απριλίου 2022

MOBILITY IN MYTILENE- 5th day

 5th day-1/4/2022


Το πρωί της τελευταίας ημέρας διαμονής τους στο νησί μας, οι μαθητές και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της πόλης της Μυτιλήνης, όπου ο Δήμαρχος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό. 

Στη συνέχεια  επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου είχαν την ευκαιρία να  ενημερωθούν για τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από τον επίκουρο καθηγητή κ. Στέργιο Βακάλη, του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.














































Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του προγράμματος στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Μοιράστηκαν οι βεβαιώσεις συμμετοχής, στους συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φιλοξενούμενοί μας δέχτηκαν ως δώρο μπλουζάκια ζωγραφισμένα από τους μαθητές μας με θέμα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, δοκίμασαν τοπικά φαγητά που προετοιμάστηκαν από τους γονείς των μαθητών/τριών μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και διασκέδασαν χορεύοντας παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς από τις χώρες των συνεργαζόμενων σχολείων.